Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Biciklijada Vinodolom “Martinja na dva kola” 2023.

underline-wave.png

Pozivamo vas na još jednu biciklijadu Vinodolom, ovaj put pod nazivom “Martinja na dva kola” u nedjelju, 12. studenog u sklopu proslave mjesnog blagdana Grižana – sv. Martina!

Okupljanje sudionika biciklijade bit će u centru Grižana od 10 sati, dok sama biciklijada počinje u 11 sati. Vozi se kružna staza od 20-ak kilometara, od Grižana prema Triblju i Tribaljskom jezeru, šetnicom uz Dubračinu nastavit će se do kamenoloma, nakon čega slijedi uspon kroz Mavriće s povratkom u centar Grižana gdje sve sudionike očekuju majice i zaslužena okrijepa.

Prijave za biciklijadu vrše se putem e-maila info@tz-vinodol.hr i kontakt osoba je Marko Jerković +385953685715, a moguće je prijaviti se sve do petka, 10. studenog.

Pozivaju se sudionici biciklijade da se prikladno odjenu i sa sobom ponesu potrebnu opremu. Obavezno koristiti zaštitnu kacigu, a osobe mlađe od 14 godina mogu nastupiti isključivo uz pratnju roditelja ili zakonskog skrbnika. Sudionici se uključuju na vlastitu odgovornost, a organizator ne odgovara za eventualnu nastalu štetu sudionika prema sebi i trećim osobama.

U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa.

Podijeli objavu:

Skip to content