Dani okusa hrvatske tradicije, projekt u kojem sudjeluje 120 ugostiteljskih objekata diljem 14 županija i u Gradu Zagrebu, jedinstvena su prilika za doživljaj bogatstva gastronomske baštine našeg kraja.
Tim povodom je u srijedu, 12. studenoga, u restoranu Crna svinja u Čepinu održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni 6. Dani okusa hrvatske tradicije.
Od 14. do 30. studenoga uživajte u posebno kreiranim jelovnicima ugostiteljskih objekata s područja Crikveničko – vinodolske rivijere, koji s ponosom njeguju i interpretiraju izvorne recepte koristeći lokalne i sezonske namirnice.
Sudionici promotivne akcije Dani okusa s područja Crikveničko – vinodolske rivijere jesu:
- Restoran „Burin”, Crikvenica
- Konoba „Ulika, Selce
- Planinarski dom „Vagabundina koliba”, Bribir
- Restoran „Argo”, Novi Vinodolski
- Konoba „Lucija”, Povile
- Konoba „Navigare”, Klenovica
- Konoba „Studec”, Novi Vinodolski
Posebnu ponudu menija po promotivnim cijenama pogledajte na ovom LINKU.
Očekuju vas autentični okusi i tradicija, jela koja pričaju priču našeg kraja, meniji od tri slijeda po promotivnoj cijeni – predjelo, glavno jelo i desert osmišljeni posebno za ovu manifestaciju.
Dani okusa hrvatske tradicije više su od gastronomskog doživljaja – pružaju nezaboravno putovanje kroz okuse, mirise i doživljaje koji povezuju prošlost i sadašnjost našeg kraja, pričaju priče o vrijednom naslijeđu. Pridružite nam se i rezervirajte svoj stol već danas!


