Search

VINODOLSKE LJETNE VEČERI

underline-wave.png

“Vinodolske ljetne večeri” manifestacija je koju Turistička zajednica Vinodolske općine organizira tijekom lipnja, srpnja i kolovoza. Cilj je ovih manifestacija da pruži publici vrhunske umjetničke događaje i da privuče pažnju javnosti na Vinodolsku dolinu. Također se žele oživjeti i stare frankopanske gradine Bribiru i Driveniku kao i pridonijeti afirmaciji narodnih običaja i vrednota kroz uključivanje domaćih kulturno-umjetničkih društava u program manifestacije.

Vinodolske ljetne večeri prvi puta su se organizirale 2001. godine u prostoru kaštela Drivenik i drugim mjestima u Vinodolu upravo s ciljem da se u atraktivne prostore frankopanskih kaštela i mjesta instaliraju sadržaji koji će oživjeti te prostore i privući goste.

U 2023. godini dvije decenije održavanja Vinodolskih ljetnih večeri obilježiti ćemo s pregršt događanja. Program 22. Vinodolskih ljetnih večeri namijenjen je svim dobnim skupinama, od onih najmljađih s predstavom za djecu u izvbedbi RI teatra. Tu su naravno večeri klasične glazbe, predstave za odrasle, večeri folklora, plesna predstava u izvedbi RI dance-a iz Rijeke, književne večeri, večeri jazza, harmonike, tambure te klapske večeri s kojom i zatvartamo manifestaciju. Sve pojedinosti programa možete naći u letku. 

I naravno očekujemo Vas na našim koncertima gdje Vam garantiramo ugodno provedeno vrijeme! 

underline-wave.png
23. Vinodolske ljetne veceri
Skip to content