Search

Najava događaja

underline-wave.png

Prva radionica posvećena smokvi u 2021. godini

Poštovani prijatelji,

u subotu 9.10.2021. u Domu kulture u Bribiru s početkom u 10:00 sati održati će se Radionica posvećena smokvi. Mediteranskoj voćki nekada hraniteljici naših starih, a danas nepravedno zapostavljenoj u našem kraju.

Predavanja na temu uzgoja i prerade smokve održati će specijalista voćarstva Mediterana doc.dr.sc. Željko Prgomet, dipl. ing. agr., te dr.sc. Iva Prgomet.

Ovo dvoje vodećih stručnjaka u smokvarstvu Hrvatske predstaviti će i svoju zajedničku knjigu „Smokva“.

Aktivnosti Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije predstaviti će gost radionice Dalibor Šoštarić, dipl.ing., ravnatelj centra.

Održati će se i terenska radionica na plantaži smokava Igora Barca u Bribiru.

Ovim putem možete naručiti sadnice smokava Rasadnika Skink d.o.o. iz Rovinja. Popis sorti smokava i cijene dostavljamo u nastavku:

SORTE SMOKVE:

  • BRUŽETKA BIJELA (dvogodišnja sadnica)= 50,00 kn
  • BJELICU (trogodišnja sadnica)= 100,00 kn
  • PETROVAČU BIJELU (trogodišnja sadnica)= 100,00 kn

 

Kontakt: Alenka Spoja: mob.: 091/248-7301; tzo-vinodolske@ri.t-com.hr

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njezinih značajki i / ili usluga.

Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama te za praćenje posjetitelja web stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga.

U izborniku sa lijeve strane možete podesiti svoje postavke kolačića na ovoj web stranici.

Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.