Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

16. GRIŠKI KRABUNOŠKI SUSRET: 17 GRUPA, 800 SUDIONIKA, PUNO PISME I TANCA!

underline-wave.png

16. Griški krabunoški susret ove je godine zasjao u punom sjaju: 17 grupa i oko 800 sudionika u nedjelju 4. veljače ispunili su centar Grižana. Prelijepo vrijeme i odlična organizacija Udruge za očuvanje narodnih običaja i kulturne baštine Juraj Julije Klović, uz podršku TZO Vinodolske općine i Vinodolsku općinu, osigurali su izvrstan doživljaj, a grupa Point pobrinula se za dobru atmosferu nakon završetka povorke.

Grupe koje su ove godine sudjelovale na Griškom krabunoškom susretu su: Centralna glazba Grižane, Mala Sloga Tribalj, Sloga Tribalj, Duga Crikvenica, Momak Veseljak Tribalj, Gornji kraj Crikvenica, Jakovarske krabulje Jadranovo, Barilac Tribalj, Mesopustari Kraljevica, Bribirska parada, Matkovići, Selačka mantinjada, Driveničke krabulje, Šmričke mačkare, Čoman Express, Novljanski mesopustari i šećer na kraju – Zbrda zdola.

Svi oni koji nisu imali priliku sudjelovati, 16. Griški krabunoški susret mogli su pratiti putem live prijenosa na Kanalu RI i putem njihovog Youtube kanala.

Da je bilo veselo, uvjerit će vas i fotografije Igora Kleščića koje donosimo u nastavku, a obzirom na velik broj istih, ostavljamo i link putem kojeg je moguće pregledati i preuzeti sve fotografije sa susreta.

Da bimo i kletu!

Podijeli objavu:

Skip to content