Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

21. “Vinodolske ljetne večeri”

underline-wave.png

“Vinodolske ljetne večeri” manifestacija je koju Turistička zajednica Vinodolske općine organizira već dvadeset jednu godinu. Cilj je ove manifestacije kako promocija Vinodolske doline, njezine kulturno-povijesne baštine, prirodnih ljepota tako i naše domovine u cjelini.

U 2022. godini održat će se dvadeset prve Vinodolske ljetne večer. Zbog iznimno dobre posjećenosti ljetnih večeri u Vinodolu, u 2022. godini želimo također na poseban način obilježiti više od dvije decenije organiziranja i održavanja ove manifestacije. Priredbe koje će se održavati na 21. Vinodolskim ljetnim večerima bit će glazbenog karaktera, dijelom etno glazba, a dijelom klasična glazba, jazza, večer kazališta, poezije te književne večeri, između kojih treba naći dobar omjer, različite sadržaje smjestiti na različite lokacije, a lokaciji driveničkog starog grada dati prioritet.

Tijekom godina manifestacija je napredovala, dobivala na kvaliteti i umjetnika i prostora u kojima su se koncerti održavali, važno je napomenuti da nas je publika prepoznala i redovito u velikom broju posjećuje koncerte. Nešto što se dvadesetak godina održava dokaz je da i vrijedi.

Vinodolske ljetne večeri ne samo da poboljšavaju turističku ponudu Vinodola, nego i pridonose podizanju kulturne svijesti stanovnika Vinodola i priobalja te stoga treba ustrajati na organiziranju ove manifestacije i iz godine u godinu podizati kvalitetu programa i broj priredaba. Osim toga Vinodolske ljetne večeri pružaju dodatan razlog za posjet Vinodolu i njegovim kulturno-povijesnim znamenitostima.

Podijeli objavu:

Skip to content