Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

7. Skup maslinara, voćara i vinogradara Vinodola

underline-wave.png

Za sve one koji već jesu maslinari, voćari, vinogradari ili uzgajivači drugih kultura, kao i za one koji će to tek postati, i ove godine organiziramo terensku radionicu u subotu, 2. ožujka 2024. godine s početkom u 10 sati.

Odgovore na brojna pitanja, kao i brojna nova znanja o rezidbi voćaka i maslina, i ove godine imate priliku pronaći i saznati na terenskoj radionici u sklopu 7. skupa maslinara, voćara i vinogradara Vinodola koja će se održati 2. ožujka 2024. godine s početkom u 10.00 sati. Okupljanje sudionika organizirano je na parkiralištu O.Š. dr. Josipa Pančića Bribir.

Na radionici će se obraditi tema rezide masline, smokava te drugih voćarskih kultura s terenskim predavanjem u voćnjaku O.Š. dr. Josipa Pančića Bribir, kao i tema pomlađivanja starih stabala maslina. 

Pozivamo sudionike da sa sobom ponesu alat za rezidbu kako bi imali priliku sudjelovati u praktičnom djelu ove radionice!

Predavači su naši znani gosti: doc.dr.sc. Željko Prgomet, dipl. ing.agr. specijalist voćarstva Mediterana dr.sc. Iva Prgomet

Uz puno pitanja i odgovora, puno novih saznanja i prakse, sudionici će imati priliku i degustirati Bribirski prisnac uz dobru kapljicu!

Vidimo se!

Podijeli objavu:

Skip to content