Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Čak dvije “SIMPLY THE BEST” nagrade stižu u Vinodolsku općinu

underline-wave.png

“Simply the best” tradicionalna je nacionalna godišnja nagrada za kreativnost, inovativnost, razvoj i unaprjeđenje turističke ponude destinacije te ju dodjeljuje UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia.

Turistička zajednica općine Vinodolska općina uputila je i svoju prijavu na temelju 2023. godine pa je tako u kategoriji Ugostiteljstvo među 5 najboljih izabran Hotel Village Balatura, a u kategoriji Propaganda među 5 najboljih odabrana je vinodolska Kartica dobrih uspomena.

Podsjetimo, Hotel Village Balatura krenuo je od jedinstvenog etno hotela s veggie certifikatom, a sada je izrasao i proširio se do Hotel Village-a, s izvrsnom gastronomskom veganskom i vegetarijanskom ponudom, uz pregršt događanja između kojih je i, sada već naveliko poznat, Festival Krša – Krasopis, posebnom atmosferom, mirnim, čistim, zelenim okolišem …

Kartica dobrih uspomena informativna je kartica koju možemo nazvati “posjetnicom/vizitkom” TZO Vinodolska općina, a koja uključuje pejzaž Vinodolske općine, slogan, i uz loga TZO Vinodolske općine, Vinodolske općine, TZ Kvarnera i Hrvatske turističke zajednice, sadrži i jedinstveni QR kod koji svakog posjetitelja vodi na web stranicu TZO Vinodolska općina gdje može saznati sve o predstojećim događajima, manifestacijama, običajima, turističkim atrakcijama i drugim poljima interesa na području Vinodolske općine te na taj način zapravo povezuje tiskani promo materijal s virtualnim promo materijalom i omogućuje svakom posjetitelju sve potrebne informacije za savršen boravak na području Vinodolske općine.

Svečana dodjela nagrada održat će se 10. travnja 2024. godine u resortu Crvena Luka u Biogradu na moru, a u okviru otvorenja ovogodišnje burze PUT. Tom će se prigodom dodatno proglasiti i pobjednici kategorije.

Podijeli objavu:

Skip to content