Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Četvrti adventski vikend u Vinodolu

underline-wave.png

Četvrti adventski vikend u Vinodolu ponovno donosi velik broj događaja.

U četvrtak, 15. prosinca, od 19:00 sati  Harmonikaški centar „Fortissimo“ Grižane održati će nastup u Domu kulture Tribalj gdje će učenici i polaznici ove škole harmonike i klavira pokazati svoja umijeća.

U subotu, 17. prosinca u Driveniku će se od 15:00 sati održavati adventsko druženje za djecu i odrasle uz muziku i bogatu gastronomsku ponudu sve do kasno navečer.

Isti dan dan održava se i prvo „adventiranje“ u Triblju od 18:00 sati, koje je osmišljeno kao druženje u blagdanskom ugođaju uz glazbeni sastav „Allegro“, ponudu kuhanog vina, kobasica i frita te čekanje „maja“ koji će u mjesto stići u večernjim satima. Tu je i foto-kutak s Djed Mrazom za najmlađe, kao i „foto-kutak za pusu“ za one zaljubljene.

U Bribiru se taj dan tradicionalno pleše kolo oko maja, a dijeliti će se i lovački gulaš. Paralelno će se ispred Doma kulture u Bribiru održavati i adventski sajam s bogatom ponudom raznih izlagača. Sastav „Klamaruša“ zadužen je za dobru zabavu, a „jila i pila“ neće nedostajati.  Oni najmlađi imati će mogućnost i provoziti se adventskim vlakićem kroz Bribir. Ponovno se održava i adventska likovna radionica u organizaciji IvanArt-a, u Domu kulture Bribir od 17:00 sati.

U nedjelju, 18. prosinca pali se i četvrta adventska svijeća te će se, kao i svaku prethodnu subotu, održati adventsko druženje uz razne delicije i, naravno, kuhano vino.

Podijeli objavu:

Skip to content