Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Jelisaftina va Triblju 2024.

underline-wave.png

Udruga za očuvanje narodnih običaja Vinodol iz Triblja i ove godine objavila je bogat program povodom obilježavanja mjesnog blagdana Triblja – Jelisaftine.

UONO Vinodol, MNK Tribalj, NK Turbina, Udruga umirovljenika grada Crikvenice i Vinodolske općine/podružnica Tribalj, ŠRD Šaran Tribalj, Lovačko društvo “Medviđak” te Caffe bar “Putnik” organizatori su ovogodišnje Jelisaftine.

Na sam dan Jelisaftine, 2. srpnja, u župnoj crkvi Pohođenja BDM Elizabeti, održat će se dvije svete mise: ranojutarnja u 8 sati kada se misi pridružuju i hodočasnici te večernja u 19 sati, a nakon obje mise, ispred crkve, osigurana je i zakuska te druženje za sve prisutne u organizaciji UONO Vinodol.

U petak, 5. srpnja u Domu kulture Tribalj održat će se tradicionalan turnir u pikadu i zabava umirovljenika u organizaciji Udruge umirovljenika grada Crikvenice i Vinodolske općine – podružnica Tribalj.

U subotu ujutro, 6. srpnja od 8 sati započet će natjecanje u ribolovu na Tribaljskom jezeru u organizaciji ŠRD Šaran Tribalj, a tokom cijelog dana na Igralištu Podhumac održat će se dječji turnir u nogometu “Turbina Cup”. Više o dječjem turniru možete saznati na Facebook stranici NK Turbina, koja je ujedno i organizator istog.

U nedjelju, 7. srpnja, na polju pored Tribaljskog jezera Lovačko društvo “Medviđak” organizira natjecanje u gađanju glinenih golubova, dok je u Caffe bar “Putnik” organizirano natjecanje u marijašu.

Petak, 12. srpnja u popodnevnim satima započet će mini nogometni turnir na igralištu iza osnovne škole, a u organizaciji MNK Tribalj koji ove godine obilježavaju 15 godina djelovanja. Ove godine natjecat će se međusobno članovi MNK Tribalj: stariji članovi, članovi “srednjih” generacija te oni mlađi.
Na parkiralištu kraj Tribaljskog jezera, u organizaciji TZO Vinodolske općine, a kao jedna od Vinodolskih ljetnih večeri, održat će se koncert MIK-ovci Vinodola gdje će od 21 sat nastupati Klapa Tić, Neven Barac, Joso Butorac te gošća Andrina Frleta.

Obilježavanje mjesnog blagdana Jelisaftine završit će u subotu, 13. srpnja, kada će se također na parkiralištu kraj Tribaljskog jezera od 16 sati kuhati kotlići, a za sudjelovanje u natjecanju obavezna je prijava kod Matea (0976785771) ili Roberte (0977977083) ili putem e-maila uono.vinodol@gmail.com, a kotizacija iznosi 10€. Cijeli dan sudionike će zabavljati Bribirski tamburaši, a moći će se okušati i u sreću u tombuli. 
Za one najmlađe garantirana je zabava na dva napuhanca koji će tamo biti od 17 do 20 sati.
Nakon što se u 21 sat proglasi pobjednik, počinje zabava do kasno u noć uz Insula band i bogatu ugostiteljsku ponudu ugostiteljskog obrta “Gradina”.

Dođite u Tribalj i dobro se provedite!

Messenger creation 728ea753 762a 4d51 bc65 1a94f0f5a634

Podijeli objavu:

Skip to content