Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

KARTICA DOBRIH USPOMENA

underline-wave.png

Dragi iznajmljivači, posjetite nas u uredu TZOVO i preuzmite „Karticu dobrih uspomena“.

Svjesni činjenice da dosadašnji papirnati mediji pomalo odlaze u prošlost i gube bitku nasuprot mogućnostima koje nude digitalni mediji izradili smo „Karticu dobrih uspomena“.

Što je „Kartica dobrih uspomena“?

Kartica predstavlja prelaznu formu, odnosno među korak između dosadašnje papirnate forme i digitalnog oblika promocije. Ona je nešto opipljivo, izvor dragocjenih podataka a opet može poslužiti kao suvenir uvijek lako dostupan u novčaniku.

Sam dizajn kartice inspiriran je web stranicom TZOVO i sloganom „Korak od mora dva od sniga“ na kojoj su svoja mjesta pronašla loga HTZ-a, TZ Kvarnera, Općine Vinodolske općine i naravno Turističke zajednice Vinodolske općine s QR-kodom koji vodi na web stranicu turističke zajednice.

To je inovativno rješenje promocije, ima niz pogodnosti od nižih troškova izrade, dizajna i tiska, brzine pristupa podacima, brzine promjene i nadogradnje,…

Projekt „Kartica dobrih uspomena“ realiziran je u suradnji s tvrtkom ICD d.o.o. iz Zagreba. Ovaj njihov projekt “Kartica dobrih uspomena” zaštićen je  kao intelektualno vlasništvo tvrtke kod Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo na hrvatskom i engleskom jeziku, pozitivno je ocijenjen od strane HTZ-a te je tvrtka uvrštena na listu preporučenih dobavljača za turističke zajednice.

Cilj je kartice unapređenje promocije destinacije sukladno smjernicama HTZ o prelasku sa papirnate na digitalnu formu promocije. Kartica postaje novi komunikacijski kanal, digitalni način komunikacije koji daje mogućnost nametanja konzumentu upravo svog ciljanog sadržaja koji se želi prezentirati i time zaobići sav ostali konkurentski sadržaj koji se nameće u digitalnom svijetu.

Dođite, kartice Vas čekaju!

Podijeli objavu:

Skip to content