Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Komedija “KAD UDARI JUŽINA” na ljetnoj pozornici u Bribiru

underline-wave.png

Jagoda Kumrić i Petra Kraljev stižu nam u Bribir 4. srpnja, na ljetnu pozornicu kraj kule Turan, a s početkom u 21 sat komedijom “Kad udari južina” o dvije mlade žene pred raljama života, zasigurno će nas dobro zabaviti i nasmijati!

Kad udari južina, mnoge istine koje želimo i ne želimo izreći, isplivat će na površinu i dovesti jedno veliko prijateljstvo na kušnju. 
Mimi i Gita najbolje su prijateljice u svojim ranim tridesetima, poput sestara, ali njihovo dugogodišnje poznanstvo sad je već pred velikim izazovima jer su se u njihove živote uvukli neki novi trenuci prikrivanja istine, brutalne (ne)iskrenosti, čak i ljubomore. Gita je flegmatična i pomalo razmažena bogatašica koja dane krati upijajući mudrosti Žuži Jelinek i smišljajući najgore scenarije koji se mogu dogoditi njezinoj ljubavnoj vezi, a Mimi je otkačena žena bez dlake na jeziku, a koja ne može kroz dan bez cigarete i alkohola.

Mimi dolazi Giti otkrivi novost u svom životu, ali ono što je trebalo biti rečeno u nekoliko riječi, pretvara se u urnebesnu i emotivnu “igru bez granica” u kojoj svaka krije svoje adute. Hoće li njihovo prijateljstvo preživjeti? Je li zaista uvijek najvažnije biti u pravu? I koliko će cigareta Mimi popušiti prije nego tenzije između nje i Gite doslovno eksplodiraju? Sve to otkriva ova komedija o dvije mlade žene pred raljama života, a u kojoj će se i publika sigurno prepoznati i dobro nasmijati.

Kad udari juzina Bribir 4

Podijeli objavu:

Skip to content