Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

KUĆU KLOVIĆ ISPUNILI PJESMA I ZVUCI TAMBURE, HARMONIKE I KLAVIRA

underline-wave.png

U petak je, sada već tradicionalno, uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te blagdana Majke Božje Snježne, u prostorijama Kuće Klović održan koncert KUD-a dr. Antun Barac i Harmonikaškog centra Fortissimo, a nastupali su vokalna skupina i tamburaški orkestar te polaznici škole harmonike i klavira.

Publika je imala priliku uživati u zaista divnom glazbenom događaju. Program su otvorili najmlađi, točnije polaznici škole klavira i harmonike iz Harmonikaškog centra Fortissimo i svima osvojili srca svojim talentima.

Nakon toga uslijedio je nastup novoosnovane vokalne skupine KUD-a dr. Antun Barac koja svoje probe održava tek 4 mjeseca, a mogu se pohvaliti impresivnim nastupom i velikim napretkom, stoga je jasno kako ih je bilo zadovoljstvo slušati.

Uslijedio je nastup još nekoliko polaznika škole harmonike i klavira koji su ponovno oduševili, a šećer na kraju bio je tamburaški orkestar KUD-a dr. Antun Barac. Svojim nastupom ponovno su pokazali koliko kvalitetno i marljivo rade, a publika je uz njih, kao i uvijek, rado zapjevala.

FOTO: TZO Vinodolske općine / Igor Kleščić

Podijeli objavu:

Skip to content