Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Mirisi i okusi bribirskog prisnaca privukli velik broj posjetitelja

underline-wave.png

Na Uskrsni ponedjeljak u Bribiru je održan Prvi festival bribirskog prisnaca.

Fotografije će reći puno o samoj atmosferi, ali jasno je kako je svatko tko se taj dan zatekao u Bribiru istinski mogao uživati u čarima ovog novog festivala!

Prisnac se mogao probati kod izlagača, Draženka Savić demonstrirala je izradu originalnog bribirskog prisnaca, djeca su imala priliku zabaviti se na likovnoj radionici kod Društva „Naša Djeca“ Vinodol, mali folklor KUD-a Bribir i sopilaši otvorili su manifestaciju, dok je dramsko-literarna skupina O.Š. dr. Josipa Pančića izvela i svoju točku kulturno – umjetničkog programa. Sve je pratila bogata ugostiteljska ponuda Caffe bar-a „Ivana“, a atmosferu su podizali Bribirski tamburaši.

Kao što smo već naveli, sve donacije koje su posjetitelji ostavljali na stolovima naših izlagača bribirskog prisnaca, uplatit će se za humanitarnu akciju „Petar je mali borac“, a prikupljeno je sveukupno 1360€.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i stvaranju ovog festivala, svima koji su nastupili, svim izlagačima, fizičkim osobama, udrugama, društvima i svim posjetiteljima.

Nadamo se kako će Festival bribirskog prisnaca postati tradicija Uskršnjeg ponedjeljka pa da se iduće godine vidimo s još bogatijim programom i u još većem broju!.

Podijeli objavu:

Skip to content