Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Mjesec Hrvatskog turizma

underline-wave.png

Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma i sporta RH i ove godine ponovno pokreću promotivnu akciju Mjesec hrvatskog turizma koji će trajati od 1. do 31. listopada 2022. godine.

Cilj akcije je potaknuti domaće goste da posjete i upoznaju turističku ponudu Hrvatske uz dodatne popuste na različite vrste turističkih proizvoda (od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja).

Akcija predviđa mogućnost uključivanja svih subjekata koji sudjeluju u turističkoj ponudi: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, ponuditelji aktivnog odmora, prijevoznici i dr. na način da se prijave putem posebne internetske stranice www.mjesechrvatskogturizma.hr te u periodu od 1. do 31. listopada 2022. godine prilagode cijene svojih usluga sukladno uvjetima ove promotivne akcije.

Opći uvjeti nalaze se u privitku, a za sve dodatne informacije vezano uz provođenje akcije možete se obratiti na: +385919803236; +385917910938; +385915405738 ili mail adresu info@mjesechrvatskogturizma.hr.

Opće uvjete sudjelovanja u projektu u PDF formatu možete preuzeti OVDJE.

Podijeli objavu:

Skip to content