Najava događaja

underline-wave.png

22. VINODOLSKE LJETNE VEČERI – BRUNO MIČETIĆ TRIO: JAZZ VEČER NA TERASI KUĆE KLOVIĆ

Bruno Mičetić čest je i rado viđen gost kod nas u Vinodolu, a na Vinodolske ljetne večeri stiže nam u triu s Markom Črnčecom i Vladimirom Kostadinovićem – tri velika imena domaće i svjetske jazz scene imat ćete priliku poslušati u srijedu na terasi Kuće Klović u Grižanima.

Bruno Mičetić školovani je jazz glazbenik i poznati riječki gitarist iza kojeg stoji raznolika glazbena karijera, brojna studijska izdanja te suradnje s eminentnim glazbenicima iz cijele regije. Zapravo, gotovo i ne postoji glazbena pozornica ili jazz festival koji nije upotpunio svojim nastupom, a osim jazz-a dio je i metal benda Keops s kojim je nedavno poharao Europu održavši podužu turneju.

Marko Črnčec jedan je od vodećih slovenskih suvremenih glazbenika, a na međunarodenoj jazz sceni prisutan je više od 10 godina, a u New Yorku postigao je veliki uspjeh pa je njegov Devotion uvršten među 20 najboljih snimaka te godine od strane američkog portala “All About Jazz”, a nebrojeno puta nastupao je s poznatim imenima njujorške jazz scene.

Nagrađivani jazz bubnjar i skladatelj, Vladimir Kostadinović, tijekom svoje karijere surađivao je s brojnim svjetskim jazz-istima od kojih je učio o raznim oblicima jazz-a pa je tako stigao i do prestižne njujorške scene, a od 2009. godine vodi vlastite sastave u kojima također okuplja sjajne glazbenike.

Kada bi vam u detalje krenuli o njihovim životima, svim potignućima i nagradama, ova bi najava zauzela cijelu web stranicu pa vas pozivamo da nam se pridružite ili kao netko tko ih vjerno prati ili kao netko tko će ih čuti po prvi put i potpuno biti očaran njihovom virtuoznošću.

Vidimo se!

 

 

 

 

 

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content