Search

Najava događaja

underline-wave.png

Vinodolske ljetne večeri

Mladi glazbenik, virtuoz na gitari Frano Živković svojom osebujnom svirkom i interpretacijom skladbi sa svojih albuma ali i svjetski poznatih glazbenika, udahnuti će u petak, 23. srpnja novi život frankopanskom kaštelu u Driveniku.

Mladić koji se je sa samo dvije godine upustio u svoju glazbenu pustolovinu. Sa deset godina objavio svoj prvi album pod nazivom “It’s a Secret” za akustičnu gitaru. Potom debitirao u prvom čakavskom mjuziklu “Sušak, Sušak. Gostovao na koncertima eminentnih svjetskih glazbenika, nastupao kao predizvođač planetarno popularnim 2Cellos u prepunoj pulskoj Areni.

Sa svojim idolom Tommy Emmanuelom ostvario je turneju koncentrirajući diljem Europe. Tijekom ljeta 2019. objavljuje svoj drugi album “Reason to Smile”. Od kolovoza 2019. do siječnja 2020. godine odradio je europsku turneju kao predizvođač svjetski poznatim glazbenicima, od koji su neki i Woodstock legende. I dalje kontinuirano objavljuje svoje nove skladbe i aranžmane poznatih skladbi.

Nemojte propustiti ovaj spektakl, ugodu za sva osjetila. Vidimo se u petak!

Podsjećamo sve posjetitelje da je broj sjedećih mjesta ograničen prostorom kaštela, te na poštivanje epidemioloških mjera držanja socijalne distance među posjetiteljima.

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content