Search

Najava događaja

underline-wave.png

Gastro, music & art

U driveničkom kaštelu pod otvorenim nebom od 20. do 22. svibnja Alterna Event Teama predstavlja debitantski događaj.

Očekuju vas tri dana zagarantirane zabave, red smijeha, red glazbe popraćen raznovrsnom gastro ponudom gdje će se za svačije nepce pronaći nešto.

Događanje započinje u petak, 20.5. sa Goranom Vinčićem VINČA – najaktualniji komičar regije, praćen mladim muzičarima acoustic dua – Shakersi.

Subota donosi ples i pjesmu uz taktove groova kojima će dirigirati Supecover Band, poznati u ovim prostorima po zagarantiranoj zabavi.

Te naposlijetku nedjelja, 22.5. rezervirana je za dnevni obiteljski provod uz Mystic Rose Ensemble koji će nas počastiti s bossanova, swing te smooth jazz zvukovima.

Za sve ljubitelje ‘ića i pića’ tu će se naći mnogi predstavnici gastro ponude kao što su Mamma Mia fine food i King’s Pub koji će osim street fooda prirediti i goranski kotlić,  za vegansku i vegetarijasku ponudu pobrinuli su se Priroda i društvo te za slatko Quorum Garden.

Od ponude pića moći će te uživati uz domaća craft piva od Grif pivovare, Drivenik Brewery, Kings’s Brew, Medvedgrad pivovare, Morčić Brew a za sve ljubitelje vina i rakije tu su Tudor vinarija i Suza rakije.

Ne propustite ovaj vikend osmišljen po svačijem ukusu na jedinstvenoj lokaciji driveničkog kaštela!

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content