Search

Najava događaja

underline-wave.png

Otvaranje Vinodolskih ljetnih večeri

Pozivamo vas na prvu toplu vinodolsku ljetnu večer u Kaštel Drivenik, 21. lipnja gdje će s početkom u 21 sat zaigrati predstava Kerekesh teatra pod imenom “Beba”!

Vinodolske ljetne večeri održavaju se već 23. godinu, a ove godine svečano otvaranje održat će se u Kaštelu Drivenik.

Kerekesh teatar umjetnička je organizacija inspirirana bogatim opusom autorskog stvaralaštva glumca, redatelja i autora tekstova Ljubomira Kerekeša. Talentirani glumci nove generacije, Zoran Pribičević i Dina Rain, hrabrim su koracima zakoračili u svijet umjetničke neovisnosti i samostalnosti. U siječnju 2019. godine, Jan Kerekeš postao je umjetnički voditelj Kerekesh Teatra. Ljubomir i Jan Kerekeš autori su većine tekstova Kerekesh Teatra, dok režiju velikog broja predstava potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Beba (Mirna Medaković Stepinac), žena na pragu srednjih godina s teretom psihičkih poremećaja, pokušava uz pomoć dr. Šuškovića, psihologa (Ljubomir Kerekeš) riješiti barem dio svojih problema. No pokazuje se da je psiholog, u stvari, soboslikar bogatog životnog iskustva koji Bebu razumije te oni kroz niz duhovitih situacija nasmijavaju publiku i razotkrivaju stvarnost, ne samo svoju, već i svakoga od nas pokušavajući (i uspijevajući) i gledatelje uključiti u  svoje dijaloge.

Obzirom da je glavna mudrost kojom se vodi Kerekesh teatar dobro poznata izjava Charliea Chaplina “Dan bez smijeha je izgubljen dan!” ne sumnjamo kako ćemo se prvog dana ljeta ove godine dobro nasmijati i zabaviti!

 

 

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content