Najava događaja

underline-wave.png

Predstava za djecu Luda i novčić

Naši stari poznanici, članovi glumačke skupine Ri teatra iz Rijeke i ove godine na ljetnoj pozornici u Bribiru nasmijati će i razveseliti najmlađe posjetitelje dječjom predstavom „Luda i novčić“.
Ova poučna predstava za predškolski i školski uzrast govori o tome kako svatko misli da je tuđe zanimanje lakše i bolje sve dok se ne upozna s obavezama koje ono sa sobom nosi. Na početku predstave Ludu izbace s kraljevskog dvora, ona pronađe čarobni novčić, i to koji govori. Novčić je Ludi ispunjavao sve njezine želje, mijenjanja zanimanja. Nakon svih avantura i zamjena zanimanja Luda zaključi kako svi poslovi imaju svoje obaveze i zahtijevaju disciplinu. Naposljetku, poželi se Luda vrati na staro i postane ponovo Luda. Zaključi na kraju da uspjeh ne dolazi preko noći, već napornim radom i trudom. Glavnu ulogu u predstavi ima novčić Miko koji je zapravo animatronička lutka, prva takve vrste u Hrvatskoj.
Roditelji, bake, djedovi dođite, dovedite svoje najmlađe i uvjerite se o posebnosti ove predstave, njezinog glavnog lika i otkrijte o kakvoj se lutki radi u predstavi!

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content