Search

Najava događaja

underline-wave.png

Predstava Roko i Cicibela

Po prvi puta u Vinodolu nastupa RITAM IGRE, profesionalna nezavisna umjetnička organizacija nastala od bivših studenata i kolega s Umjetničke akademije u Splitu. Pored članova osnivača družina surađuje sa nizom drugih umjetničkih organizacija i amaterskih družina. Umjetnički voditelj organizacije je magistar glume Ivan Baranović.
Predstava Roko i Cicibela je diplomska predstava Ivana Baranovića po prvi put odigrana na sceni A pri umjetničkoj akademiji u Splitu pod mentorskom i režijskom palicom profesora i pročelnika za glumu Milana Štrljića. Od 2019. godine prelazi u stalni repertoar Kazališne družine Ritam Igre te je do danas odigrana 66 puta diljem Dalmacije i Hrvatske.
Radi se o veseloj razigranoj duo drami namijenjenoj publici svih generacija. Roko i Cicibela je tipična predstava mediteranskog melosa koju možemo nazvati ljubavnom melodramom s elementima pučke komedije. Ova gorko-slatko-kisela bajkovita melodrama je izašla iz pera legendarnog splitskog humorista Miljenka Smoje. Predstava kroz sat vremena dinamično prikazuje sve etape ljubavnog odnosa Roka i Cicibele : od upoznavanja u siromaštvu i neimaštini pa sve do prosidbe, Cicibeline trudnoće i zajedničkog sanjarenja o boljoj budućnosti.
Predstavu kolokvijalno možemo nazvati ljubavnom bajkom i odom životu koji je uvijek lijep ako pored sebe imaš ljubav svog života.

U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u Domu kulture u Triblju.

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content