Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Obavijest o održavanju biciklističke utrke CRO Race na području Vinodolske općine

underline-wave.png

Osmu godinu za redom hrvatskim cestama vozit će se međunarodna profesionalna biciklistička utrka Cro Race u organizaciji tvrtke Top sport events d.o.o na kojoj će sudjelovati dvadeset timova iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), a kroz Vinodolsku općinu proći će dvije etape, treća u četvrtak, 28. rujna 2023. godine koja počinje u Otočcu, a završava u Opatiji te peta etapa u subotu, 30. rujna 2023. godine koja počinje u Crikvenici, a završava u Ozlju.


Ovogodišnji Cro Race održava se u razdoblju od 26. rujna do 1. listopada i to kroz sveukupno šest etapa koje imaju za cilj predstaviti prirodne i kulturne ljepote Republike Hrvatske, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal iste.

Za vrijeme utrke bit će na snazi privremena prometna regulacija pa pozivamo sve sudionike u prometu koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i zapovijedima policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Na području Bribira, Triblja i Drivenika biciklksti će prolaziti u četvrtak otprilike između 15 i 16 sati, a u subotu na području Bribira biciklisti će prolaziti otprilike u periodu od 10 do 11.30 sati ujutro.

Molimo građane za razumijevanje.

Podijeli objavu:

Skip to content