Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Online edukacija: Gostoprimstvo i mobilnost – transfomacijska rješenja za postkorona razdoblje

underline-wave.png

Vrijeme održavanja: 05.05.2022. – 06.05.2022.

pozivamo Vas na online edukaciju “Gostoprimstvo i mobilnost – transfomacijska rješenja za postkorona razdoblje”, koja će se održati u dva bloka – 5. i 6. svibnja (četvrtak i petak), od 14:00 do 16:00 sati, putem platforme Microsoft Teams, u organizaciji HGK – Županijske komore Otočac.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima u turizmu, kulturnim institucijama, turističkim vodičima i drugim pružateljima usluga u turizmu.

Naglasak predavanja bit će na promicanju održivog i odgovornog turizma koji, proveden na načelima socijalne i ekonomske pravde, uz potpuno poštivanje okoliša i kulture, prepoznaje središnju ulogu lokalne zajednice i njezino pravo da bude protagonist održivog razvoja te društveno odgovorna za svoj teritorij. Lokalni resursi dobra su atrakcijska osnova i, ako su usklađeni s novim trendovima i motivima turista,  dodana su vrijednost za razvoj turizma ali i cijele zajednice. 

Cijena sudjelovanja na radionici iznosi 150 kuna po polazniku. Članice HGK koje plaćaju članarinu, temeljem članske pogodnosti mogu sudjelovati besplatno.

Prijava sudjelovanja je obavezna putem prijavnog obrasca na poveznici PRIJAVAnajkasnije do ponedjeljka, 2. svibnja, do 12 sati. Prijavljujete li više osoba iz tvrtke, za svaku osobu je potrebno popuniti obrazac prijave.

Prijavu smatramo konačnom po primitku dokaza o izvršenoj uplati kotizacije, za koju ćete dobiti predračun putem e-pošte. Podatke za povezivanje na radionicu dobit ćete dan prije održavanja edukacije.

Predavač će biti dr. sc. Romana Lekić, znanstvena suradnica i profesorica visoke škole za komunikacijski menadžment u Zagrebu “Edward Bernays” kao savjetnica dekana. Kao konzultant i predavač sudjeluje u realizaciji brojnih projekata Europske unije vezanih za kulturu i turizam.

Hrvatska gospodarska komora svim će sudionicima radionice poslati elektroničku potvrdu o sudjelovanju.

KONTAKT OSOBA:

Irena Banić
TEL: 053 771 078
E-mail: ibanic@hgk.hr

Podijeli objavu:

Skip to content