Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Vladimir Savić među najuspješnijim kvarnerskim turističkim djelatnicima

underline-wave.png

U hotelu „Royal“ U Opatiji 9. prosinca održan je tradicionalni Kvarnerski dan turizma, a zaključen je svečanom dodjelom nagrada najuspješnijim kvarnerskim turističkim djelatnicima, među kojima je i naš Vladimir Savić.

Vladimir Savić, inženjer građevinarstva, zaposlen kao pomoćni djelatnik u ugostiteljstvu u Planinarskom domu „Vagabundina koliba“, kojeg je, zajedno sa svojom suprugom Draženkom Savić, dugi niz godina gradio i stvarao, a čija su gastronomska ponuda i prelijepo uređenje rezultat ljubavi prema šumi, biljkama i životu.

Turistička zajednica općine Vinodolske općine kandidirala je Vladimira Savića, koji je ujedno i dugogodišnji suradnik iste, ali i profesionalni planinar, markista i planinarski vodič koji je dao neizmjeran doprinos pri osmišljavanju, označavanju i uređenju prirodnih atrakcija Vinodolske općine.

Shodno navedenom, jasno je zašto je Savić odnio priznanje na županijskoj razini u kategoriji „Djelatnik na uređenju i održavanju okoliša“, a na kojem mu od srca čestitamo te mu još jednom zahvaljujemo na svom doprinosu koji je dao svojim radom i trudom za očuvanje prirode i okoliša Vinodolske općine.

Podijeli objavu:

Skip to content