Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Završio program Adventa u Vinodolu 2021.

underline-wave.png
U organizaciji TZ Vinodolske općine i pod pokroviteljstvom Vinodolske općine, kroz mjesec prosinac održana su 4 događaja povodom obilježavanja čarobnog adventskog razdoblja.
 

Prvi od njih bio je nastup Jose Butorca i Mladena Žmaka u crkvi sv. Dujma u Driveniku koji su svojim notama uljepšali prvu adventsku subotu.

 
Subotu nakon, svojom unikatnom svirkom Bruno Mičetić publiku nije ostavio ravnodušnom, a njegovim je nastupom odana i počast slavnom slikaru malih stvari, minijaturisti Juraj Juliju Kloviću.
 
Bribirska crkva je posljednju subotu pred Božić bila ispunjena gospelima i mnogobrojnim božićnim pjesmama u izvedbi Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan koji svojim glasovima i notama uvijek iznova oduševe vinodolsku publiku.
 
Posljednji događaj ovog Adventa bio je rezerviran za one najmlađe pa je tako jučer održana predstava za djecu Klaun – Božićna čarolija u Domu kulture u Triblju koja je stvorila jedinstvenu atmosferu te djecu iskreno razveselila i zabavila.
 
Ovim putem veliko hvala svim izvođačima što su svojim nastupima uljepšali adventsko vrijeme stanovnicima Vinodolske općine te doprinijeli čaroliji koja krasi mjesec prosinac.

Podijeli objavu:

Skip to content