Search

Novosti i zanimljivosti

underline-wave.png

Javni poziv za udruženo oglašavanje s privatnim i javnim sektorom u 2024. godini

underline-wave.png

Turistička zajednica PGŽ raspisuje Javni poziv za udruženo oglašavanje s privatnim i javnim sektorom u 2024. godini, koji u prilogu dostavljamo.  U Javnom pozivu nije definirana raspodjela, jer nije moguće procijeniti tko će sve dostaviti kandidature. Po primitku svih kandidatura, napravit će se prijedlog raspodjele, koju potom odobrava Turističko vijeće TZ PGŽ. Po dosadašnjem iskustvu, udjel TZ PGŽ iznosi cca 25% od ukupne vrijednosti media plana ili fiksni iznos, ukoliko je tih 25% znatno više od ostalih kandidatura. Preostalih 25% po dosadašnjem iskustvu može preuzeti lokalna TZ, a partner (gospodarski subjekt) ulaže minimalno 50%.

Turistička zajednica Vinodolske općine i ove će godine Planom i programom rada za 2024. godinu predvidjeti sredstva za marketinšku suradnju po uzoru na prethodne godine. 
Mole se gospodarski subjekti s područja Vinodolske općine zainteresirani za sudjelovanje u Javnom pozivu da dostave potrebnu dokumentacijom vezano uz udruženo oglašavanje do 29. studenoga 2023. u 11:00 sati na info@tz-vinodol.hr. Prijave koje pristignu nakon toga roka se neće razmatrati. Sve potrebne informacije o prijavi nalaze se u Javnom pozivu a media planovi moraju biti prikazani putem službenog obrasca (UO 2024 obrazac prijave 2024).
 
Napominjemo da je krajnji rok za podnošenje prijava TZ-u Kvarnera 5. prosinca 2023. što je detaljno opisano u Javnom pozivu. TZ Kvarnera neće primati kandidature gospodarskih subjekata koji nisu usklađeni s lokalnim turističkim zajednicama.
 
Javni poziv se objavljuje i na web stranici www.kvarner.hr

PREUZMITE DOKUMENTACIJU:

Podijeli objavu:

Skip to content