Najava događaja

underline-wave.png

Vinodolske ljetne večeri

U autentičnom prostoru hotela Balatura u Triblju subotu 31. srpnja gostovati će Alen Polić u sklopu književnih večeri na temu odnosa umjetnosti i prirode.

Alen Polić glazbenik je, radijski voditelj i zabavljač sa Zlobina koji je otvorivši novu stranicu u životu svoju sreću našao u suživotu sa prirodom i životinjama koje bezgranično voli. U svojih 22 godina glazbene karijere zabilježio je vrlo zapažene nastupe na festivalu “Melodije Kvarnera”, te “Melodije Istre i Kvarnera”, na kojem je višestruko nagrađivan “Besedom” nagradom što se dodjeljuje kompoziciji koja cjelokupnim izričajem, dakle glazbom, tekstom i aranžmanom najbolje karakterizira kraj u kojem je nastala. Kao veliki zaljubljenik u svoj Zlobin ali i cijelo Primorje svojim osebujnim izričajem pridonio očuvanju glazbene baštine Primorja i njegovog identiteta.

Dobitnik je godišnje nagrade Grada Bakra 2003. godine. Svoje glazbeno iskustvo stekao je na brojnim nastupima u Italiji, Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj, na raznim manifestacijama kao što su “Porin”, “Dora”, “Vinkovačke jeseni”, Etnofest “Neum” (2004. s pjesmom “Botra, Botra”) a bio je i  Organizator Etno festivala “Omišalj ’07”.

 Podsjećamo sve posjetitelje da je broj sjedećih mjesta ograničen prostorom, te na poštivanje epidemioloških mjera držanja socijalne distance među posjetiteljima.

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content