Search

Najava događaja

underline-wave.png
Foto: Marko Gracin / NoviList

Vinodolske ljetne večeri

U autentičnom prostoru hotela Balatura u Triblju subotu 31. srpnja gostovati će Alen Polić u sklopu književnih večeri na temu odnosa umjetnosti i prirode.

Alen Polić glazbenik je, radijski voditelj i zabavljač sa Zlobina koji je otvorivši novu stranicu u životu svoju sreću našao u suživotu sa prirodom i životinjama koje bezgranično voli. U svojih 22 godina glazbene karijere zabilježio je vrlo zapažene nastupe na festivalu “Melodije Kvarnera”, te “Melodije Istre i Kvarnera”, na kojem je višestruko nagrađivan “Besedom” nagradom što se dodjeljuje kompoziciji koja cjelokupnim izričajem, dakle glazbom, tekstom i aranžmanom najbolje karakterizira kraj u kojem je nastala. Kao veliki zaljubljenik u svoj Zlobin ali i cijelo Primorje svojim osebujnim izričajem pridonio očuvanju glazbene baštine Primorja i njegovog identiteta.

Dobitnik je godišnje nagrade Grada Bakra 2003. godine. Svoje glazbeno iskustvo stekao je na brojnim nastupima u Italiji, Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj, na raznim manifestacijama kao što su “Porin”, “Dora”, “Vinkovačke jeseni”, Etnofest “Neum” (2004. s pjesmom “Botra, Botra”) a bio je i  Organizator Etno festivala “Omišalj ’07”.

 Podsjećamo sve posjetitelje da je broj sjedećih mjesta ograničen prostorom, te na poštivanje epidemioloških mjera držanja socijalne distance među posjetiteljima.

TZ Vinodolske općine Vam je omogućila praćenje događaja uživo na svom YouTube kanalu.

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content