Search

Najava događaja

underline-wave.png

RUŽICA VINODOLA: TRADICIJA U NOVOM RUHU

Ružica Vinodola manifestacija je koja oživljava vinodolsku povijest, a ove godine obilježava se na nešto drugačiji način te započinje predstavljanjem natjecateljica na ljetnoj pozornici starog grada Bribir gdje će se potencijalne ovogodišnje ružice okušati u “mišenju makaruni”, a pjevat će se uz Đanija Stipaničeva i grupu “Insula”.

S početkom u 20 sati, na ljetnoj pozornici, izlaskom iz kule po prvi puta široj javnosti predstavit će se kandidatkinje za ovogodišnju Ružicu Vinodola nakon čega će pristupiti svom prvom zadatku – “mišenju” bribirskih makaruni, a cilj je zamijesiti čim veći broj makaruna u ograničenom vremenskom periodu.

Paralelno s igrom zapjevat će nam Đani Stipaničev, a članice KUD-a Bribir pripremat će makarune koje će posjetitelji kasnije imati priliku degustirati.

Nakon proglašenja najbolje kandidatkinje i podjele nagrada, zabava je zagarantirana do dugo noć uz grupu “Insula” i bogatu ugostiteljsku ponudu Caffe bar Passage.

Natjecanje za Ružicu Vinodola 2023. nastavlja se idući vikend u Novom Vinodolskom – 17.8. natjecanje se održava u Pavlomiru uz grupu Prava stvar, 18.8. na Frankopanskom trgu uz Grupu Point, a u subotu, 19.8. uz finalne igre proglasit će se i ovogodišnja Ružica Vinodola u starom gradu nakon čega slijedi zabava uz Giuliana i Diktatore.

 

 

TZ Vinodolske općine
Bribir 1
51253 Bribir

RADNO VRIJEME:
od ponedjeljka do petka
od 08:00 do 14:00 sati.

 +385 (0)51 248-730
 +385 (0)91 248-7301
info@tz-vinodol.hr
Skip to content